İzmir Özel Matematik Dersleri

İzmir matematik özel ders kapsamındaki çalışmalarımız okulda matematik derslerinde kendini yetersiz hisseden öğrenciler için birebir kişiselleştirilmiş en uygun eğitimi sunuyoruz. Bu alanda hangi yaş grubunda veya hangi seviyede olmanın bir önemi yoktur. Bireysel olarak verdiğimiz özel dersler ile ortaokul ve tyt yks, lgs tyt, kpss lgs sınavına hazırlanan lise öğrencileri başta olmak üzere üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanan öğrenciler içinde Tam Formul tam kapasite ile matematik korkularını yenmelerini sağlıyor.

İzmir Matematik Özel Ders Konuları Nelerdir?

Matematik özel dersi içerisinde temel matematik konuları sayılar, işlemler, kesirler, ondalık sayılar, yüzdeler, çarpım tabloları, cebir özel ders konuları, analitik geometri özel dersleri, analiz, istatistik ve olasılık özel dersi, diferansiyel denklemler, lineer cebir, sayısal yöntemler, analitik geometri dersleri gibi zorlandığınız konulara daha kapsamlı bir şekilde hâkim olacaksınız.

Tüm bunlarla birlikte hesap makinesi olmadan zihinden hesap yapma gibi beceri kazanılmasında yardımcı oluyoruz.

İzmir matematik özel ders

İzmir Matematik Özel Ders Konuları Nasıl İşlenmektedir?

İzmir özel matematik dersleri alan öğrenciler ev ödevleri konusunda yardım almak ve okul hayatı boyunca matematik konusunda ilerleme kaydedip başarılı olmak için alınması gereken en iyi destektir. Özel matematik derslerini aşağıdaki adımlar sırası ile izleyerek verilmektedir.

  • Ücretsiz bir deneme dersi ile öğrencinin eksik kaldığı kısımlar belirlenir.
  • Bu tespit doğrultusunda öğrenciye uygun kaynaklar sağlanır.
  • Öğrenciye özel öğretim yöntemleriyle konular aktarılır.
  • Konunun kazanımı göz önünde bulundurularak, kolaydan zora doğru çok sayıda soru çözümü yapılır.
  • Soru tiplerindeki eksiklikler tespit edilerek anında müdahale edilir ve hazırlık için ödevler verilir.
  • Verilen ödevlerin dışında, öğrenci ve velilerle 7/24 etkileşimde bulunularak geri bildirim alınır.
  • Her ay bir gün belirlenerek öğrencilere toplu veya bireysel sınavlar yapılır.
  • Yapılan sınavlarla birlikte eksiklikler üzerine gidilir ve öğrenci motivasyonu artırılır.

Hangi Öğrenciler İzmirde Matematik Özel Dersleri Almaktadır?

İzmir’de matematik özel dersleri almak isteyen öğrenciler hakkındaki genel araştırma istatistik verilerine göre İzmir’de özel matematik dersi almak isteyen öğrencilerin profili incelendiğinde, öğrenci dağılımının %20’sinin ortaokul, %60’nın lise ve %20’sinin ise üniversite öğrencileri olduğu görülmektedir. Öğrencilerin ders alma nedenleri arasında en yüksek oranı %40 ile sınav hazırlığı alırken, okul başarısını artırma %30, matematikteki zorluklar %20 olarak sıralanmaktadır.

izmir özel matematik dersi

İzmir’de Özel Ders Veren Matematik Öğretmeni Eda Sakar Etkili Sonuç Vaadediyor

Matematik hayatın her evresinde var olduğu gibi ve diğer derslerlerde ilgisi de var. Örneğin fizik, kimya, biyoloji, ekonomi, istatistik, mühendislik, bilgisayar bilimleri, sosyoloji, psikoloji, finans, işletme özel ders konuları ile yakından ilişkilidir.

Bu doğrultuda doğru bir kurgu ile verilen özel matematik kursu anlama ve öğrenme aşamasında oldukça önem arz etmektedir. Matematik öğretmeniniz Eda Sakar olarak doğru öğretim yöntemleri ile görsel materyaller, interaktif uygulamalar ve en etkili problem çözme tekniklerini öğrencilerime aktararak daha hızlı kavramasında yardımcı olmaktayım.

Yılların vermiş olduğu deneyim ve özel matematik dersi alan öğrencilerimden gözlemlerim doğrultusunda matematikte sıklıkla karşılaşılan sorunlara interaktif kapsamlı özel ders çözümleri sunmaktayım.

Karmaşık görünen matematik konularında izlediğim metot ile daha kolay anlaşılmasını sağlıyorum. Öğrenilmesi gereken matematik konusuna farklı açılardan nasıl yaklaşılır detaylı bir şekilde anlatıyorum.

Konuları adım adım anlatırken, görsel materyallerden ve örnek sorulardan faydalanarak ilgili konuyu daha iyi pekiştirmenizi sağlamaktayım. Karmaşık görünen matematik konuları görsel anlatım ile daha anlaşılır olmaktadır. Bu nedenle konuları derinlemesine küçük parçalar haline bölüyorum. Doğru sunulan bir matematik özel ders İzmir programı ile öğrencinin başarısına doğru oranda etkilemektedir.

Offline ve online ders veren uzman İzmir matematik öğretmeni

İzmir Matematik Özel Dersi Alanların Başarı Oranı Nedir?

İzmir matematik özel dersi kapsamında öğrencilere verdiğimiz derslerde başarı oranlarına bakıldığında notlarında %90 oranında başarı göstermiş gösteren öğrenci dilimi %80, %70 oranında başarı gösteren öğrenciler %10, %10 ve altı ve hiç değişiklik yaşamayan öğrencilerin oranı ise %10 olduğunu göstermektedir. Bu oranlar öğrencinin çabası ile orantılıdır. Bu veriler İzmir’deki özel matematik dersi alan kendi öğrencilerimizin genel ortalamasını ortalama olarak yansıtmaktadır.

Matematik Alanında Uzman Öğretmen Eda Sakar’dan Online veya Offline Matematik Dersi

Eda Sakar tarafından verilen matematik dersleri öğrencinin zayıf kaldığı konulardaki ihtiyaca göre şekillenmektedir. Öğrenci veya velisi ile ücretsiz ön görüşme sonrası zayıf kalınan dersler tespit edilerek istenilen saat diliminde offline veya online olarak özel ders bire bir verilmektedir.

Liseden mezun olmak veya hedeflenen üniversiteye gitmek için matematik konuları arasında mutlaka bilinmesi gereken ve hatta olmazsa olmaz dediğimiz konular vardır. Bu konuda mutlaka bilgi sahibi olunmalı ve karşınıza çıkacak olan problemi kolayca çözmelisiniz.

Her öğrencinin eksik görüldüğü konular göz önünde bulundurarak kişiselleştirilmiş özel ders planı oluşturulur ve bu kapsamda belirli periyotlarda öğrenciye sunulur. Offline olduğu gibi online ders veren uzman öğretmen Eda Sakar matematik geometri ve analitik geometri konularında özel dersler vermektedir.

İzmir matematik özel ders kapsamında verilen eğitimler sonrası öğrencilerin gelişimini düzenli olarak takip ediyor ve gerekli durumlarda ders planını güncelliyoruz.

Ekim ayı sınavlara hazırlık açısından önemli bir aydır. Favorisi matematik dersi olan öğrenciler için bu Ekim ayı oldukça verimli geçmelidir. Çeşitli eğitim kurumlarına 2018 yılından bu yana üye bir matematik öğretmeni olan Eda Sakar bu alanda özel ders veren uzman öğretmenlerden bir tanesidir.

İzmir Matematik Özel Ders Fiyatları Ne Kadar?

2024 yılı itibari ile İzmir özel matematik dersi fiyatları saatlik olarak 1500 TL ile 3000 TL arasında değişkenlik gösterebilmektedir. Online veya offline olarak alacağınız matematik ders özel konuları için önce matematik kurs ilanlarına bakabilir ve ücret konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

İzmir Özel Matematik Dersi Fiyatı Nasıl Belirlenir?

İzmir özel matematik dersi veren öğretmenler birbirinden farklı fiyat verebilmektedir. Bu fiyat değişkenliği öğretmenin deneyim ve tecrübesinden kaynaklı olabileceği gibi işlenecek dersin konusu, zorluk seviyesi ve alınacak matematik dersinin saat aralığı belirleyici unsurlardandır.

Lise giriş sınavı, üniversite sınavına hazırlık veya spesifik üniversite matematik dersleri daha yüksek fiyatlı olabilmektedir. Matematik dersinin konusu karmaşıklığı dışında Haftalık ders saati sayısı ve toplam ders süresi, fiyat üzerinde doğrudan etkilidir.

İzmir özel matematik dersi fiyat belirleme konusunda ders verilen yer etkili olabilmektedir. Bu faktörler öğretmenin evinde, öğrencinin evinde veya online olarak verilen matematik derslerinde fiyatta farklılık olmaktadır.

Matematik özel dersi verilecek öğrencinin bulunduğu semt veya bölge arasındaki uzaklıkta fiyatta belirleyici faktörlerdendir.

Ayrıca verilecek ek hizmetler fiyata etkendir. Bunlar derslere özel materyallerin hazırlaması, sınavlara hazırlık için ekstra özel matematik çalışmaların verilmesi gibi ek hizmetler, fiyata ek olarak eklenmektedir. Matematik alanında ders verenler fiyat konusunda daha esnek davranmaktadır.

İzmir özel matematik dersi fiyatı grup dersleri veya paket halinde alındığında daha ekonomik olabilmektedir.

Özel Matematik Dersi Alan Öğrencilerden Büyük Başarı

İzmir ili özelinde yapılan bir araştırmaya göre 7.328 kişinin katıldığı 2020 yılı Uluslararası Caribou Matematik Yarışmasında birincilik İzmirden çıkmıştır. 10 yaşındaki Elanur Akıncı, Kanada merkezli bu özel matematik organizasyonunda galip gelerek dünya birincisi olmuştur.

Sizde özel matematik dersleri alabileceğiniz doğru bir çalışma programı ile güzel başarılar elde edebilirsiniz.

İzmir matematik dersi veren öğretmenler arasında özel bir yeri olan Eda Sakar özel ders almak isteyen öğrenciler ve veliler ile görüşerek beklentilerini en iyi şekilde öğrenmekte ve bütçe dostu bir program çıkarmaktadır.

Ücretsiz deneme dersi alabilir tanışma fırsatı bulabilirsiniz. Bu sayede alınacak matematik dersinin size uygun olup olmadığını anlamış olursunuz.

Matematik konularında kendinizi yetersiz görüyor ve notlarınızı yükseklere taşımak ve yüksek bilgi düzeyine erişmek istiyorsanız Tam Formul ile İzmir’de matematik özel dersi alabilir başarıyı elde etme şansını uzman öğretmen Eda Sakar ile yakalayabilirsiniz.